Χωρίς κατηγορία

Σύντομο βιογραφικό

Είμαι Διδάκτορας του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2012).

Έχω διδάξει αγγλικά στη Δημόσια Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση από το 1993 και σήμερα εργάζομαι ως Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου (Αγγλικής Γλώσσας) στην Ανατολική Αττική (5ο ΠΕΚΕΣ). Επίσης, από το 2013 ανήκω στα μέλη ΣΕΠ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου όπου διδάσκω το μάθημα της Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας και επιβλέπω διπλωματικές εργασίες μεταπτυχιακών φοιτητών.

Έχω παρουσιάσει εργασίες μου σε συνέδρια και σεμινάρια για εκπαιδευτικούς και έχω επιμορφώσει εκπαιδευτικούς στην αξιοποίηση των σχολικών εγχειριδίων. Υπηρέτησα ως συντονίστρια στην ομάδα ειδικού ενδιαφέροντος Multimedia/CALL του TESOL Greece και ως γραμματέας του IATEFL Greece. 

Συμμετείχα στη συγγραφή  του διδακτικού πακέτου για τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στη Β Δημοτικού & στη Α΄ Γυμνασίου (για αρχάριους & προχωρημένους). Συνεργάστηκα με την ομάδα έργου για την εκπόνηση του νέου Ενιαίου Πλαισίου Σπουδών Ξένων Γλωσσών αλλά και σε διάφορα έργα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Έχω λάβει υποτροφίες από το ΙΚΥ (2004) για την εκπόνηση της διδακτορικής μου διατριβής και από το Ίδρυμα Fulbright, Greece (2017) και επιμορφώθηκα στο Πανεπιστήμιο του Illinois των Η.Π.Α.

Τα επιστημονικά μου ενδιαφέροντα αφορούν στο ρόλο των συναισθημάτων στα εκπαιδευτικά περιβάλλοντα, τη διδασκαλία μικρών μαθητών, τη χρήση των ΤΠΕ και την επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για μένα εδώ.

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σύντομο βιογραφικό
Facebook
Instagram
YouTube
LinkedIn